De Stijlvolle exclusiviteit van het merk ZACK.

De Stijlvolle exclusiviteit van het merk ZACK.

"Indien u stijl hebt, kunt u “nee” zeggen. Een "nee" dat zijn oorsprong vindt in het verlangen om oprecht plezier te verdedigen ten opzichte van de overvloed aan luxe artikelen."

Elke woonaccessoires en badkameraccessoires van het merk Zack heeft een bepaald design wat vanzelfsprekend en logische lijkt. De reductie van wezenlijke vormen en materialen, wat zo typerend is voor het designlabel, vereist zeer hoge kwaliteitsstandaarden. Het is deze stilistische exclusiviteit welke het merk ZACK kenmerkt.

Trendsetter ZACK wordt met haar collectie terecht gerekend tot de topmerken op het gebied van RVS woonaccessoires en toiletaccessoires. Het bedrijf behoort al jaren tot de meest vooraanstaande leveranciers binnen Europa.

Of het nu gaat om een klok,openhaardset of een tijdschriftenrek, een wattenschijfhouder of een tandenborstelhouder, melkschuimer, fruitmand of olielamp, de tijdloze designproducten met een eersteklas afwerking en een goede prijs-kwaliteit verhouding, kunt u vinden in de ongeveer 450 producten tellende collectie voor iedere gelegenheid, stemming en ruimte.