Betaalmethoden

Voor de betalingen van uw online bestellingen werken wij samen met Multisafepay. Eén van de grootste Payment Services voor online en mobiele betaaloplossingen. De naam Multisafepay zult u dan ook tegenkomen bij het afronden van uw betaling en de omschrijving op uw bankrekening. 

Wilt u eerst uw product ontvangen, bekijken en dan pas betalen? Dat kan! Deze betaalmethode 'Betaal Na Ontvangst' verloopt via MultiFactor.  

Zie onderstaand overzicht voor de beschikbare betaalmethoden. Heeft u vragen hierover? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via +31 (0)495 625991 of info@bath-living.com 
 

De meest gebruikte online betaalmethoden van Nederland, België en Duitsland. Nadat u deze betaalwijze heeft gekozen selecteert u uw eigen bank. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van uw bank. In deze omgeving staat uw bank garant voor de veiligheid. U bent verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

 
PayPal
Eenvoudig, snel en veilig online betalen met uw PayPal account. Geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, u betaalt met uw e-mail adres en wachtwoord.

 
U kunt het totaalbedrag van uw bestelling zelf overmaken naar Rabobank Weerterland en Cranendonck te Nederland, IBAN rekeningnummer NL77RABO0135515041 t.n.v. Bath & Living onder vermelding van uw ordernummer (ORD...) en factuurnummer (INV...)

Let op: Uw bestelling wordt pas verzonden na ontvangst van uw betaling

Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling:
IBAN: NL77RABO0135515041
BIC/SWIFT: RABONL2U  

 
Visa Mastercard
Met uw VISA creditcard of Mastercard betaalt u veilig, snel en gemakkelijk.
 
 
Betaal na ontvangst
Eerst uw product ontvangen, bekijken en dan pas betalen? Dat kan! Na het selecteren van de betaalmethode Betaal na Ontvangst, vult u uw persoonlijke gegevens in en kunt u de bestelling afronden. Wij versturen uw bestelling en u ontvangt via onze betaalpartner MultiFactor een overzicht van de betaalgegevens. U heeft 14 dagen de tijd om de betaling te voltooien. U kunt de gewenste betaalmethode selecteren door op de betaallink te klikken die u in het betaalverzoek heeft ontvangen.

Is dit de eerste keer dat u gebruik maak van de betaalmethode 'Betaal na ontvangst' van Multifactor? Dan kunt u tot maximaal € 150,- afrekenen.

Heeft u de betaalmethode 'Betaal na ontvangst' van Multifactor al vaker gebruikt? Dan kunt u tot maximaal € 300,- afrekenen.

Let op: Deze betaalmethode is alleen beschikbaar voor Nederlandse consumenten.