Sluiten

Zack

ZACK RVS, exclusieve badkameraccessoires woonaccessoires en toiletaccessoires.  ZACK RVS vindt 25 jaar geleden zijn oorsprong in het duitse Hamburg,op het gebied van exclusieve rvs woonaccessoires, badkameraccessoires, keukenaccessoires, baraccessoires en tafelaccessoires staat ZACK RVS bekend als een van de belangrijkste leveranciers. Elk voor Toon meer

Kleur

Serie

Materiaal

Bevestiging

Categorie

438 Producten

ZACK RVS, exclusieve badkameraccessoires woonaccessoires en toiletaccessoires. 


ZACK RVS vindt 25 jaar geleden zijn oorsprong in het duitse Hamburg,op het gebied van exclusieve rvs woonaccessoires, badkameraccessoires, keukenaccessoires, baraccessoires en tafelaccessoires staat ZACK RVS bekend als een van de belangrijkste leveranciers. Elk voorjaar en najaar komt ZACK RVS met een prachtige nieuwe collectie 18/10 RVS badkameraccessoires waarbij gezocht wordt naar de juiste balans tussen design, kwaliteit en gebruiksgemak. De collectie bestaat doorlopend uit zo'n 500 artikelen in de verschillende serie's  en wordt daar waar nodig steeds geoptimaliseerd en aangepast aan de huidige wensen en eisen. Kenmerken van de exclusieve badkameraccessoires van het merk ZACK RVS  zijn tijdloos en functioneel design dit zijn tevens de kenmerken waar ZACK RVS bekend om staat. De vormgeving is vanzelfsprekend en wordt beperkt tot enkel wezenlijke vormen en materialen met zeer hoge kwaliteits standaarden. De 6 produckt groepen van ZACK RVS zijn bar, keuken, tafel, wonen, badkamer, en kantoor. Voor elke sfeer en voor elke gelegenheid vind je in de collectie van ZACK RVS tijdloze artikelen met een prima afwerking en een prima prijs/kwaliteit verhouding.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »